Konserttiliput

Suureksi suruksemme joudumme peruuttamaan Ramonakuoron lauantaina 13.2.2021 Turun työväenopistolla ja sunnuntaina 14.2.2021 Kaarina-salissa pidettäviksi tarkoitetut Mitä viivan alle jää -konsertit vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Odotamme hartaasti aikaa, jolloin Ramonakuoro voi jatkaa täysipainoista harjoittelua ja lupaamme tiedottaa kotisivuillamme heti, kun osaamme sanoa, missä ja milloin meitä seuraavan kerran pääsee kuulemaan.

Lippurahojen palautukset hoidetaan samaa kanavaa käyttäen kuin liput ostettiin eli palvelupisteestä, kuorolaiselta, tai sähköpostitilauksena.

Kaarinan kaupungin palvelupisteiltä ostettujen lippujen osalta varten pyydämme, että palautatte liput siihen palvelupisteeseen, josta olette lipun ostaneet.

Jos lippu on ostettu suoraan kuoron jäseneltä, ottakaa yhteyttä kyseiseen kuoron jäseneen.

Kaikki kuoron sähköpostitilauksen kautta lipun ostaneet ovat saaneet palautusohjeet sähköpostilla.

Lisätietoja voi kysyä kannatusyhdistyksen puheenjohtajalta:

Minna-Riitta Nummelin

ramonaliput[at]gmail.com