Konserttiliput

 

Turvataksemme konserttivieraidemme terveyttä siirrämme Mitä viivan alle jää -konsertit syyskuulle koronavirusepidemian vuoksi.

 

Uudet konserttiajankohdat ovat

lauantaina 19.9.2020 Turun työväenopistolla klo 16

sunnuntaina 20.9.2020 Kaarina-talossa klo 15

 

Maaliskuun konsertteihin ostetut liput kelpaavat sellaisenaan syyskuun vastaaviin konsertteihin eli konserttivieraiden ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä muutoksen vuosi.

 

Turun konserttiin lauantaiksi 28.3. hankittu lippu kelpaa konserttiin lauantaina 19.9. Turun työväenopistolla

Kaarinan konserttiin sunnuntaiksi 29.3. hankittu lippu kelpaa konserttiin sunnuntaina 20.9. Kaarina-talossa

 

Toivotamme koko sydämestämme konserttivieraat tervetulleiksi syyskuun konsertteihin!

 

Molempiin konsertteihin on vielä hieman tilaa, joten jos sinulla on tarvetta vaihtaa ostamiasi lippuja Turun ja Kaarinan konserttien välillä syyskuussa, voit tiedustella vaihtomahdollisuutta sähköpostilla osoitteesta ramonaliput@gmail.com.

 

Jos uusi syyskuun konserttiajankohtamme on sinulle täysin sopimaton, otathan yhteyttä sähköpostilla ramonaliput@gmail.com niin voimme sopia jo ostettujen lippujen palauttamisesta.

 

Jatkamme toki myös lipunmyyntiä syyskuun konsertteihin, joten jos haluat ostaa lippuja, lähetä nimesi, puhelinnumerosi ja montako lippua ostat sähköpostiviestillä osoitteeseen ramonaliput@gmail.com. Lähetämme sinulle vastauksena maksuohjeet. Maksetut liput on noudettavissa aikaisintaan tuntia, mutta viimeistään 15 minuuttia, ennen konserttia konserttitilan aulasta.