Konserttiliput

 

Turvataksemme konserttivieraidemme ja esiintyjiemme terveyttä joudumme huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi siirtämään Ramonakuoron Mitä viivan alle jää -konsertit helmikuulle 2021. Emme halua ottaa riskiä yleisön tai esiintyjien terveyden suhteen.

 

Uudet konserttiajankohdat ovat

lauantaina 13.2.2021 Turun työväenopistolla

konsertin alkamisaika klo 14-17 välillä

sunnuntaina 14.2.2021 Kaarina-talossa

konsertin alkamisaika klo 14-17 välillä

 

Harkitsemme erillisenä turvatoimenpiteenä tulevan talven koronatilanteesta riippuen kahden konsertin järjestämistä kumpanakin päivänä katsomon väljyyden lisäämiseksi. Tämän vuoksi vahvistamme konserttien lopulliset alkamisajat vasta tammikuussa 2021.

 

Maaliskuun 2020 konserttien liput kelpaavat sellaisenaan helmikuun 2021 vastaaviin konsertteihin eli konserttivieraiden ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä muutoksen vuosi.

Turun konserttiin lauantaiksi 28.3.2020 varattu lippu kelpaa konserttiin lauantaina 13.2.2021 Turun työväenopistolla.

Kaarinan konserttiin sunnuntaiksi 29.3.2020 varattu lippu kelpaa konserttiin sunnuntaina 14.2.2021 Kaarina-talossa.

Toivotamme koko sydämestämme kaikki konserttivieraat tervetulleiksi helmikuun 2021 konsertteihin!

Molempiin konsertteihin on vielä hieman tilaa, joten jos teillä on tarvetta vaihtaa lippujanne Turun ja Kaarinan konserttien välillä helmikuussa, voitte tiedustella vaihtomahdollisuutta sähköpostilla osoitteesta ramonaliput@gmail.com.

Jos uusi helmikuun konserttiajankohtamme on teille täysin sopimaton, otattehan yhteyttä sähköpostilla ramonaliput@gmail.com niin voimme sopia jo ostettujen lippujen palauttamisesta.

Jatkamme toki myös lipunmyyntiä helmikuun konsertteihin, joten jos haluat ostaa lippuja, lähetä nimesi, puhelinnumerosi ja montako lippua ostat sähköpostiviestillä osoitteeseen ramonaliput@gmail.com. Lähetämme sinulle vastauksena maksuohjeet. Maksetut liput ovat noudettavissa aikaisintaan tuntia, mutta viimeistään 15 minuuttia, ennen konserttia konserttitilan aulasta.